Čelsi čeka odluku suda u Lozani sprema januarski prelazni rok – na meti Sančo, Zaha, Dembele...

Izvor: RTS, 05.Nov.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi čeka odluku suda u Lozani sprema januarski prelazni rok – na meti Sančo, Zaha, Dembele...

Menadžeru Čelsija Frenku Lampardu klub je namenio 170 miliona evra za januarski prelazni rok, ako odluka suda u Lozani bude povoljna, prenose ostrvski mediji.
Uefa je kaznila Čelsi zabranom transfera u dva prelazna roka, a, pošto su "preskočili" leto, "plavci" čekaju odluku Suda za sportsku arbitražu u Lozani i spremaju 170 miliona evra za transfere već u januaru.

Odluka suda u Lozani trenbalo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bi da bude poznata 20. novembra, a menadžeru Frenku Lampardu sprema se pozamašna suma novca kao nagrada za dobre rezultate u prvom delu sezone.
Naime, Čelsi trenutno deli treće mesto na tabeli Premijer lige, sa osam bodova manje od vodećeg Liverpula, dok u Ligi šampiona ekipa sa "Stamford bridža" zauzima prvu poziciju u Grupi H, zajedno sa Ajaksom.
Ostrvski mediji otkrivaju i listu imena koje bi Lampard voleo da vidi u svojoj ekipi. Prvo ime je svakako Džejdon Sančo, član Borusije iz Dortmunda i engleske reprezentacije, koji već drugu sezonu zaredom igra fantastično i na meti je brojnih klubova sa Ostrva.
Takođe, levi odbrambeni igrač Lestera i povremeni reprezentativac Ben Čilvel bio bi savršeno pojačanje u obrani, dok se, od napadača, prate igre Muse Dembelea, centarfora Liona.
Potencijalno pojačanje "plavaca" mogao bi da bude i Vifred Zaha, krilni napadač Kristal Palasa, koji ove sezone pruža znatno slabije igre, iščekujući tranfer u neki jači klub.
Klub čeka da isteknu ugovori Olivijeu Žiruu i Pedru, Miču Batšuaji već neko vreme stoji na izlaznim vratima Čelsija, dok će Vilijanu, gotovo izvesno, biti ponuđena nova saradnja. 
Navijači Čelsija maštaju, kako po pojačanjima, tako i o povratku titule na "Stamford bridž", ali i jedno i drugo će u velikoj meri zavisiti od odluke suda u Lozani. Treba sačekati još dve nedelje...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.