FIFA pokrenula dva postupka protiv Vest Hema

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2024, 16:18

FIFA pokrenula dva postupka protiv Vest Hema

Lion se oglasio saopštenjem povodom neuspele pozajmice.

Francuski fudbalski klub Lion, optužio je Vest Hem za opstruiranje transfera Saida Benrame u samom finišu zimskog prelaznog roka.

Benrama je trebalo da napusti Čekićare i preseli se u Francusku na šestomesečnu pozajmicu, nakon koje bi Lion imao opciju otkupa za 15 miliona evra.

Papirologija je kasnila, a londonski klub tvrdi da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je imao – problema sa računarima u klupskim prostorijama, pa dokumenta nisu prosleđena na vreme.

Lion se oglasio saopštenjem:

- Olimpik Lion iskreno žali zbog ove situacije i odluke Vest Hema, koja pokazuje nedostatak poštovanja prema regulatornim telima i igraču.

Londonski klub je uključen u još jedan neuspešan transfer . Odlazak španskog veziste Pabla Fornalsa u Betis, ali je menadžer Čekićara Dejvid Mojes najavio da bi taj transfer nakon žalbe zeleno-belih mogao da se realizuje.

FIFA je pokrenula istragu povodom ta dva slučaja.

🚨⚒️ David Moyes on Fornals and Benrhama: “There have been some problems with the paperwork [for Benrahma] at the last minute”.

"I think there is a chance the Pablo deal will be ratified. I can't confirm if it will or it not at the moment though”. pic.twitter.com/k5hXqA4oD1

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 2, 2024
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pokrenuta istraga protiv Vest Hema

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Feb.2024

Francuski fudbalski klub Lion, za koji nastupa i srpski vezista Nemanja Matić, optužio je Vest Hem za opstruiranje transfera Saida Benrame u samom finišu zimskog prelaznog roka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.