FIFA ZADOVOLJILA PIKSIJA Doneta odluka koju je sa osmehom pozdravio: Čestitam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:25

FIFA ZADOVOLJILA PIKSIJA Doneta odluka koju je sa osmehom pozdravio: "Čestitam..."

Imaće veći roster.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi pozdravio je odluku FIFA da prihvati inicijativu, čiji je on jedan od pokretača, i poveća broj igrača za Mundijal u Kataru sa 23 na 26.

- Ideja se rodila na panel sastanku svih selektora u organizaciji FIFA u Dohi. Mene, ali smatram i sve ostale selektore, raduje takva odluka. Kao što sam i tada rekao, ponoviću – mislim da je 26 igrača optimalan broj. To apsolutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne menja ništa, čak sa ljudske strane, a ne samo trenerske, daje jednu dobru satisfakciju, kako meni, tako i svim igračima koji će se naći na spisku. Čestitam FIFA na razumevanju i jednoj veoma pametnoj i logičnoj odluci - izjavio je Stojković.

Svetsko prvenstvo u Kataru igra se ove godine od 21. novembra do 18. decembra.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.