Eto kažnjen sa sedam mečeva neigranja za Kamerun

Izvor: Blic, 14.Dec.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eto kažnjen sa sedam mečeva neigranja za Kamerun

Napadač Anžija iz Mahačkale Samjuel Eto suspendovan je od strane Fudbalske federacije Kameruna sa sedam mečeva neigranja zbog bojkotovanja prijateljskog meča sa Alžirom. Ista sudbina čeka i igrača Ajaksa Enoha Ejonga samo sa blažom kaznom od četiri meča.

Igrači su bojkotovali reprezentaciju zbog neisplaćenih novčanih prihoda koje su zaradili osvajanjem LG Kupa u Maroku ove godine.

Sa druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kapiten Kameruna je istakao da postoji mnogo više razloga nego što se priča u javnosti i da je problem veoma veliki, ali da ne želi da razgovora sada o tome.

Levi bek Totenhema Benoa Asu-Ekoto je takođe kažnjen, ali sa tri meča ne igranja.

Novoimenovani trener afričke reprezentacije Denis Lavanj i njegov asistent Martin Ndongu Mpile biće saslušani kako bi se saznalo i njihovo mišljenje.

Alžirski fudbalski savez će tražiti 770.000 evra naknade zbog otkazivanja utakmice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.