Dečaci kamenovali autobus sa igračima Zambije, golman morao na ušivanje glave

Izvor: Blic, 15.Nov.2012, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaci kamenovali autobus sa igračima Zambije, golman morao na ušivanje glave

Fudbalski savez Zambije saopštio je da su dvojica igrača povređena kada je kamenovan autobus sa reprezentativcima te zemlje posle prijateljske utakmice sa Južnom Afrikom u Johanesburgu.

Kako se navodi, golman Kenedi Mvene morao je na ušivanje glave, a lakše je povređen i igrač sredine terena Feliks Katongo.

U Južnoafričkom fudbalskom savezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rečeno je agenciji Asošijeted pres da je ubrzo posle incidenta policija ispred stadiona privela dvojicu dečaka uzrasta 12 i 13 godina.

Južna Afrika će u januaru i februaru 2013. godine biti domaćin Afričkog kupa nacija, a domaćin takmičenja saopštio da je ovo bio izolovan incident i da ne treba da postoji zabrinutost za bezbednost učesnika.

Zambija, koja je aktuelni šampion Afrike, sinoć je pobedila Južnu Afriku sa 1:0.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.