Daglas potpisao ugovor s Barselonom: Ovo je vrhunac svega što sam želeo

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daglas potpisao ugovor s Barselonom: Ovo je vrhunac svega što sam želeo

Dosadašnji fudbaler Sao Paola Daglas Pereira dos Santos potpisao je petogodišnji ugovor s Barselonom.

Dogovor dva kluba postignut je u sredu, a transfer je realizovan pošto je 24-godišnji desni bek prošao lekarske preglede.

"Ovo je vrhunac, ovo je sve što sam ikada želeo. Želim da učim, jer se ovde igra drugačiji fudbal nego u Brazilu", rekao je Daglas.

Barselona će za transfer platiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << četiri miliona evra, uz još do 1,5 miliona evra bonusa, u zavisnosti od toga koliko će Daglas odigrati utakmica. Daglas je karijeru počeo 2009. godine u Gojasu, odakle je 2011. prešao u Sao Paolo.

On je sedmo pojačanje Barselone u letnjem prelaznom roku, pošto su na Kamp Nou došli Luis Suares, Ivan Rakitić, Žeremi Matje, Tomas Vermalen, Mark Andre ter Štegen i Klaudio Bravo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Daglas Pereira potpisao petogodišnji ugovor sa Barselonom

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2014

Dosadašnji 24-godišnji desni bek Sao Paola Daglas Pereira dos Santos je potpisao petogodišnji ugovor sa Barselonom, preneli su britanski mediji. .. Daglas Pereira.. .."Ovo je vrhunac, ovo je sve što sam ikada želeo. Želim da učim jer se ovde igra drugačiji fudbal nego u Brazilu", rekao je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.