Da li će Zvezdaši konačno videti duplu krunu? Borjan nema dilemu!

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2020, 14:57

Da li će Zvezdaši konačno videti duplu krunu? Borjan nema dilemu!

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je danas da jedva čeka 30. maj i nastavak Super lige Srbije i istakao da će crveno-beli dati sve od sebe da odbrane titulu i osvoje Kup.

"Prelepo je vratiti se na teren. Uživanje je ponovo biti na Marakani posle 45 dana tokom kojih smo bili van terena. Uželeli smo se svega, naročito da se vidimo i popričamo izmedju sebe", rekao je Borjan za klupski sajt.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Fudbalsko prvenstvo Srbije nastaviće se 30. maja nakon pauze zbog pandemije korona virusa.

Borjan nije krio da jedva čeka da ponovo igra utakmice, ali žali jer će se mečevi igrati bez publike.

"Iskreno jedva čekamo da krenu utakmice. To nas sve ispunjava, kako igrače tako i navijače. Jedva čekamo da sve krene. Jedina loša vest za nas je ta da ćemo igrati bez prisustva naših vernih navijača koji neće moći da budu na tribinama. Biće teško, naročito što smo navikli na njih, uvek su tu za nas, prosto dišemo zajedno, ali šta je tu je", rekao je Borjan.

"Potrudićemo se da ih obradujemo iako nisu tu, a verujem da će biti i te kako srećni. Vraćamo se utakmicama i to je najbitnije", istakao je kapiten Zvezde.

Zvezdu očekuje i takmičenje u Kupu Srbije, a Borjan je naveo da su ambicije kluba uvek najveće.

"Dugo se čeka ta dupla kruna. Ove godine, kao i svake prethodne, daćemo sve od sebe da osvojimo i trofej u Kupu Srbije, kao i titulu. Imamo želju i motiv, u šampionatu smo na korak do titule, a Bože zdravlja da osvojimo i Kup pa da slavimo duplu krunu na kraju ove sezone", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Borjan: Uželeli smo se fudbala, ali i duple krune

Izvor: RTS, 08.Maj.2020

Kapiten i golman srpskog šampiona Crvene zvezde Milan Borjan poručio je da svi u ekipi jedva čekaju utakmice i da se nadaju osvajanju duple krune, koja se dugo čeka u najtrofejnijem srpskom klubu. . "Prelepo je vratiti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.