Borjan: Uželeli smo se fudbala, ali i duple krune

Izvor: RTS, 08.Maj.2020, 19:02

Borjan: Uželeli smo se fudbala, ali i duple krune

Kapiten i golman srpskog šampiona Crvene zvezde Milan Borjan poručio je da svi u ekipi jedva čekaju utakmice i da se nadaju osvajanju duple krune, koja se dugo čeka u najtrofejnijem srpskom klubu.
"Prelepo je vratiti se na teren. Uživanje je ponovo biti na Marakani posle 45 dana tokom kojih smo bili van terena. Bilo je teško trenirati sam kod kuće, ali evo nas trojica smo tu. Mladi Katić je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << velika perspektiva Crvene zvezde. Mnogo je lepo raditi sa njim. Voli da sluša i uči, a to je najbitnije. Naravno, tu je i golman Popović sa kojim sam zajedno u ekipi već dugo vremena, a nalazimo se u istoj smo kategoriji i formi", rekao je Borjan za klupski sajt.

Čuvar Zvezdine mreže ističe da jedva čeka utakmice, ali žali što neće biti publike.
"Iskreno, jedva čekamo da krenu utakmice. To nas sve ispunjava, kako igrače tako i navijače. Jedva čekamo da sve krene. Jedina loša vest za nas je ta da ćemo igrati bez prisustva naših vernih navijača. Biće teško, naročito što smo navikli na njih, uvek su tu za nas, prosto dišemo zajedno. Potrudićemo se da ih obradujemo, a verujem da će biti itekako srećni. Vraćamo se utakmicama i to je najbitnije."
Borjan kaže da se on lično, ali i tim, nada duploj kruni, koja se na ”Marakani” čeka već 13 godina.
"Dugo se čeka dupla kruna. Ove godine, kao i svake prethodne, daćemo sve od sebe da osvojimo i trofej u Kupu Srbije, kao i titulu. Imamo želju i motiv, u šampionatu smo na korak do titule, a Bože zdravlja da osvojimo i Kup, pa da slavimo duplu krunu na kraju ove sezone", istakao je Borjan.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.