Čelsi želi da dovede Nejmara?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2023, 18:18

Čelsi želi da dovede Nejmara?

Fudbalski klub Čelsi započeo je pregovore sa Pariz Sen Žermenom oko transfera Nejmara u londonski klub, prenosi ESPN. Francuski klub je u poslednje vreme zapao u krizu rezultata u svim takmičenjima u kojima učestvuje. 

Nakon vesti da Lionel Mesi ne želi da pristane na smanjenje plate i da postoji mogućnost njegovog odlaska u MLS, danas ESPN prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da bi Nejmar mogao potpisati za Čelsi.

Brazilski napadač je do sada u karijeri igrao za Santos, Barsleonu i PSŽ. Za reprezentaciju Brazila odigrao je do sada 103 utakmice i postigao 64 gola.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čelsi počeo pregovore oko Nejmara

Izvor: RTS, 16.Feb.2023

Fudbalski klub Čelsi započeo je pregovore sa Pariz Sen Žermenom oko transfera Nejmara u londonski klub, prenosi I-Es-Pi-En. . Francuski klub je u poslednje vreme zapao u krizu rezultata u svim takmičenjima u kojima učestvuje...Nakon vesti da Lionel Mesi ne želi da pristane...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.