Izvor: HotSport.rs, 23.Feb.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆIRIĆ: Hvala na poverenju, srpski fudbal nije za mene!

Dosadašnji sportski direktor Partizana Dragan Ćirić podneo ostavku na tu funkciju, posle nepuna dva meseca rada.

 
Shvatio je, kako kaže, da srpski fudbal nije za njega.
– Kad sam prihvatio ponudu potpredsednika Ljubiše Tumbakovića da preuzmem mesto sportskog direktora, bio sam pun vere i želje za uspehom kluba u kom sam sportski ponikao i kome sam za to neizmerno zahvalan. Nažalost, moja vera >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i želja za uspehom nisu dovoljni u situaciji u kojoj se trenutno nalazi srpski fudbal. Bolje je da to kažem sada i otvoreno, nego da se toga naknadno ‘sećam’. Raditi u fudbalskom gigantu kao što je Partizan, istovremeno znači raditi i u srpskom fudbalu koji vrvi od nelogičnosti, nedorečenosti, ličnih interesa i neraščišćenih računa i računica. Poštovani, hvala na poverenju. To nije za mene. Bivši sam sportista, a sada sve više privrednik – rekao je Ćirić za klupski sajt.
Jedno se ne menja…
– Iako odlazim, ja sam i dalje i zauvek uz Partizan – naglasio je Ćirić.
Povodom Ćirićeve ostavke, oglasio se i Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan:
– Na početku novog mandata, kao i nove prolećne polusezone, zajedno sa Draganom Cirićem imali smo jasnu viziju u kom pravcu treba da se ubuduće razvija Partizan na svom šampionskom putu, a ujedno svesno suočeni sa svim problemima koje smo zatekli i koji bi nas očekivali. Slažemo se sa konstatacijom gospodina Ćirića da je stanje u srpskom fudbalu veoma teško i da je samim tim i rešavanje istog problema nešto što zahteva mnogo truda, rada i energije. Bez Dragana Ćirića u našem ‘crno-belom’ taboru biće nesumnjivo još teže i toga smo svesni svi u fudbalskom klubu Partizan. Dragan Ćirić je uvek važio za veliki fudbalski talenat, uzor svim generacijama fudbalera i kao legenda ‘crno-belih’ to i ostaje – stoji u saopštenju, u kojem se još dadaje:
– Iako Dragan Ćirić kao nosilac mesta sportskog direktora aktivno neće biti prisutan u klubu, sigurni smo da za sve buduće planove i aktivnosti koje nas vode ka šampionskim stazama imamo njegovu punu podršku – zaklučuje se u saopštenju.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.