Dragan Ćirić podnosi ostavku?

Izvor: Mondo, 22.Feb.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Ćirić podnosi ostavku?

U nedelju je gradom "prostrujala" informacija da Partizan ostaje bez sportskog direktora.

Foto: MN Press

Dragan Ćirić taman što se vratio u Partizan, opet odlazi iz njega.

Nekadašnji as crno-belih je krajem decembra, dolaskom nove uprave u Humsku, imenovan za sportskog direktora kluba, ali nepuna dva meseca kasnije, popularni Ćira je odlučio da podnese ostavku i "vruće" mesto ustupi nekom drugom, pišu "Novosti".

MONDO >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je pokušao da proveri ovu informaciju kod čelnika Partizana, ali oni u nedelju popodne nisu mogli da potvrde njenu istinitost.

"Nemam takve informacije. Ćirić nas nije obavestio da odlazi", rečeno nam je u klubu.

Ćirić već nekoliko dana ima problem sa gripom i zbog toga nije bio na poslednjoj sednici UO, kao ni na utakmici protiv Voždovca.

Situacija će verovatno biti jasnija u ponedeljak.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemiri u Humskoj 1: Ćirić poručio Tumbakoviću da odlazi iz Partizana

Izvor: MozzartSport.com, 22.Feb.2015

Sportski direktor nezadovoljan saradnjom sa upravom..Nije prošlo ni dva meseca od promocije, a lako bi moglo da se desi da Dragan Ćirić tokom predstojeće sedmice napusti funkciju sportskog direktora Partizana. Iako je za sada sve na nivou nezvaničnih informacija, prema sazanjima Večernjih novosti,...

Nastavak na MozzartSport.com...

NASTAVAK PRIČE: Ćirić po svaku cenu želi da ode, Nikolić dobija novu ulogu u klubu!?

Izvor: HotSport.rs, 23.Feb.2015, 16:25

Novosti iz Humske spekulišu da će sportski direktor Dragan Ćirić danas saopštiti čelnicima kluba da napušta Partizan, a njegovu funkciju mogao bi da preuzme trener Marko Nikolić kao tim-menadžer.. . Kako prenosi Mondo, Dragan Ćirić odlučio je da se povuče sa mesta sportskog direktora, a...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.