Udobno se smestite: Vrhunski filmovi su i ove nedelje na TV programu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Maj.2024, 10:47

Udobno se smestite: Vrhunski filmovi su i ove nedelje na TV programu

Ipak, najdragocjeniji trenuci su upravo oni provedeni u njihovom društvu, te je važno da im uvek posvetimo pažnju. Zbog toga, predlažemo da ove nedelje iskoristite vreme za zajedničko gledanje filmova kao savršen način za opuštanje i uživanje.
Ljubitelje akcije i avanture definitivno će obradovati ovaj naslov. U pitanju je film „Borba sa mojom porodicom“ u kojoj glavne uloge tumače Dwayne Johnson, Lena Headey i Vince Vaughn, a emitovaće se u sredu od 21h na kanalu FilmBox Extra. U ovoj priči, bivši rvač i njegova porodica zarađuju novac nastupajući u malim mestima širom zemlje, dok deca sanjaju da postanu deo WWE.
Petak veče rezervišite za spoj akcije, trilera i...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.