Nemiri u Humskoj 1: Ćirić poručio Tumbakoviću da odlazi iz Partizana

Izvor: MozzartSport.com, 22.Feb.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemiri u Humskoj 1: Ćirić poručio Tumbakoviću da odlazi iz Partizana

Sportski direktor nezadovoljan saradnjom sa upravom

Nije prošlo ni dva meseca od promocije, a lako bi moglo da se desi da Dragan Ćirić tokom predstojeće sedmice napusti funkciju sportskog direktora Partizana. Iako je za sada sve na nivou nezvaničnih informacija, prema sazanjima Večernjih novosti, bivši kapiten je već prelomio i nalazi se na izlaznim vratima Humske 1.

Novosti istovremeno prenose da je Ćirić tu odluku već saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potpredsedniku za sportska pitanja Ljubiši Tumbakoviću, koji ga je i predložio za funkciju direktora i logično je očekvati da će narednih dana pokušati da ga odgovori od odluke koju je bivši kapiten Parnog valjka već doneo.

Ćirić se to sad nije izjašnjavao o tome kakvi odnosi vladaju u Humskoj 1, ali je izvesno da su neslaganja sa pojedinim članovima Upravnog odbora i pre svega nekativnost rukovodstva u nameri da se zadrži Danko Lazović, te prodaja Petra Škuletića, uprkos obećanjima da se ona neće desiti, uticali na najavu njegovog povlačenja.

Kad se na to nadoveže činjenica da je u pralznom roku igrače dovodio upravo Tumbaković - i to na insistiranje trenera Marka Nikolića - onda je donekle i razumljivo što Ćirić želi da se povuče sa funkcije, iako je tvrdio da je spreman za izazove i da je jednako motivisan kao kad je bio igrač.

Inače, Ćirić nije bio dostupan za komentar ove vesti koja je uzburkala duhove na Topčiderskom brdu, neposredno po završetku duela sa Voždovcem kad je odluku o povlačenju i predočio Tumbakoviću.

 (FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ćirić otkrio zbog čega je napustio Partizan: Naš fudbal vrvi od ličnih interesa i neraščišćenih računa! Nije to za mene

Izvor: MozzartSport.com, 23.Feb.2015, 17:35

Crno-beli ostali bez sportskog direktora posle nepuna dva meseca, Marku Nikoliću šira ovlašćenja, bar na papiru....Partizan opet nema sportskog direktora. Kao što je i najavljeno, nepuna dva meseca posle promocije Dragan Ćirić je napustio funkciju, njegova odluka je konačna, jer su se pokušaji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.