Izvor: Luftika.rs, 04.Avg.2020, 10:12

Bravo, Vošo! Medicinari 2 godine besplatno na utakmice u Novom Sadu!

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da će svi medicinski radnici koji se bore protiv koronavirusa, naredne dve godine moći besplatno da gledaju utakmice tog kluba.
– U ovom trenutku, u celom svetu je teška situacija, a za lekare, medicinske sestre, pomoćne radnike i sve ostale u našem zdravstvu se nema šta drugo reći sem da su to istinski heroji. Fudbalski klub Vojvodina im daje punu podršku, veoma im je zahvalan i neće ih zaboraviti – rekao je Dragoljub Samardžić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vršilac dužnosti predsednika Vojvodine.
– Svima njima, ponudićemo specijalne knjižice, sa kojima će u naredne dve godine oni i članovi njihovih porodica moći besplatno da dođu na svaku utakmicu Vojvodine. Ako neko od njih jednog dana postane i naš navijač ili simpatizer, to će nam biti velika čast i zadovoljstvo – dodao je on.
Samardžić je naveo da su neki od zaposlenih u klubu imali problema sa koronavirusom, ali da su zahvaljujući zdravstvenim radnicima uspeli da se oporave i vrate na posao.
– Prvom koji dobije tu knjižicu, uručiće mu je naš fudbaler Dejan Zukić, čiji otac je pobedio koronu – rekao je Samardžić.
Baklje, tambure i sahrana kakvu Novi Sad ne pamti! (VIDEO)
Izvor: Beta

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Šapić: U Novom Sadu na pobedu; Mrkaić: Neće biti lako, ali..

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2020

Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić rekao je da se njegova ekipa neće zadovoljiti nerešenim rezultatom u derbiju drugog kola Superlige protiv Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.