04. avgust  2020. 15.53  | Izvor: Tanjug

Šapić: U Novom Sadu na pobedu; Mrkaić: Neće biti lako, ali..

BEOGRAD/NOVI SAD -

Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić rekao je da se njegova ekipa neće zadovoljiti nerešenim rezultatom u derbiju drugog kola Superlige protiv Vojvodine.

"Znamo da je Vojvodina fenomenalna ekipa, pokazali su to kroz Superligu i Kup, napravili su veliki uspeh. Iako idemo u goste, iako igramo protiv realno dosta kvalitetnijeg rivala nego što je to bila Inđija, ne treba ništa da menjamo u našem stilu igre. Očekujem kvalitetnu i neizvesnu utakmicu, ali i dobar ishod po nas. Dobar ishod bi podrazumevao da osvojimo tri boda. Nema tu mnogo šta da se priča, s obzirom na naše ovosezonske ambicije, mada smo naravno svesni da za rivala imamo fenomenalnu ekipu Vojvodine.", rekao je Šapić za klupski sajt.

fk vojvodina stadion karadjordje tribine  fudbal vosa utakmica dusan jocic

Napadač Vojvodine Momčilo Mrkaić kaže da domaći tim neće imati lak posao protiv gostiju iz Beograda.

"Sigurno je da nas očekuje još jedna teška i tvrda utakmica. Čukarički ima dobre igrače, dobro igraju i dobro su započeli sezonu. Međutim, igra se na našem terenu i nadam se da ćemo, kako vreme odmiče, sve više i više podizati našu formu. Samim tim, verujemo da možemo do prve pobede ove sezone", rekao je Mrkaić.

Ekipa Aleksandra Veselinovića u prvom kolu Superlige pobediila Inđiju (3:0), dok su izabranici Nenada Lalatovića odigrali nerešeno sa TSC-om (2:2).

Meč između fudbalera Vojvodine i Čukaričkog igra se sutra od 21 sat na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

 

Tagovi