Magazin Novi Sad

Bravo, Vošo! Medicinari 2 godine besplatno na utakmice u Novom Sadu!

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da će svi medicinski radnici koji se bore protiv koronavirusa, naredne dve godine moći besplatno da gledaju utakmice tog kluba.

– U ovom trenutku, u celom svetu je teška situacija, a za lekare, medicinske sestre, pomoćne radnike i sve ostale u našem zdravstvu se nema šta drugo reći sem da su to istinski heroji. Fudbalski klub Vojvodina im daje punu podršku, veoma im je zahvalan i neće ih zaboraviti – rekao je Dragoljub Samardžić, vršilac dužnosti predsednika Vojvodine.

– Svima njima, ponudićemo specijalne knjižice, sa kojima će u naredne dve godine oni i članovi njihovih porodica moći besplatno da dođu na svaku utakmicu Vojvodine. Ako neko od njih jednog dana postane i naš navijač ili simpatizer, to će nam biti velika čast i zadovoljstvo – dodao je on.

Samardžić je naveo da su neki od zaposlenih u klubu imali problema sa koronavirusom, ali da su zahvaljujući zdravstvenim radnicima uspeli da se oporave i vrate na posao.

– Prvom koji dobije tu knjižicu, uručiće mu je naš fudbaler Dejan Zukić, čiji otac je pobedio koronu – rekao je Samardžić.

Baklje, tambure i sahrana kakvu Novi Sad ne pamti! (VIDEO)

Izvor: Beta

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

312 Shares
312 Shares
Share via
Copy link