Barsa slavi titulu, jorgandžije se bune!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 20:07

Barsa slavi titulu, "jorgandžije" se bune!

Klubu iz Madrida ne odgovora doneta odluka.

Pisali smo juče, ženski fudbalski klub Barselone je odlukom čelnika lige i FS Španije postala šampion svoje lige.

Katalonke su bile lideri prvenstva bez poraza, devet bodova su bežale rivalkama iz Madrida u vidu Atletiko Madrida.

Sezone je završena zbog pandemije korona virusa, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čelnici Atletika se protive proglašenju šampiona.

"Ako se takmičenje ne može zaključiti zbog nesportskih razloga, onda je najpoštenije da cela sezona bude otkazana", stoji u saopštenju Lole Romero, direktora ženskog kluba koji je sezonu završio na drugom mestu.

Lola Romero: “Si no se puede terminar la competición por cuestiones extradeportivas, lo más justo sería que se anulase la temporada”

👉 https://t.co/7DU03GuXQy

— At. Madrid Femenino (@AtletiFemenino) 09. мај 2020.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šampion Farskih ostrva izgubio na startu od glavnog konkurenta, Srbin dvostruki strelac u pobedi svog tima

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020

Prvo kolo šampionata Ostrva ovaca donelo dosta iznenađenja..Farska ostrva današnjim otvaranjem sezone pridružila su se grupi zemlja u kojima se lopta kotrlja i pored pandemije korona virusa. A na samom startu sezone, šampion je poražen i to od konkurenta za titulu...Jedan od pretendenata na titulu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.