Gotovo je, Barsa šampion! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2020, 22:46

Gotovo je, Barsa šampion! (foto)

Potpuno zasluženo.

Danas su prvotimci muškog fudbalskog tima Barselone nastavili sa treninzima, Leo Mesi i momci se spremaju za pravu bitku ukoliko žele da odbrane titulu Primere.

Ipak danas se, koliko okolnosti to dozvoljavaju, slavi u Kataloniji.

FS Španije je odlučio da stavi tačku na žensku ligu, tako da je Barselona osvojila svoju petu titulu šampiona. Ovo dolazi potpuno zasluženo pošto katalonske fudbalerke nemaju poraz ove sezone i ubedljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su na čelu tabele sa devet bodova prednosti u odnosu na Atletiko Madrid.

Takođe odluka je da u ženskoj diviziji neće biti ispadanja, ali će se pridružiti Santa Teresa i Eibar iz druge lige.

Ovo je peta titula katalonskog tima čime su se izjednačili sa Atletik Bilbaom.

🏆 2019/20 LEAGUE CHAMPIONS! ▶ https://t.co/SKNkRXDrgI

🏆 CAMPIONES DE LLIGA 2019/20! ▶ https://t.co/8gsrDwZpu2

🏆 ¡CAMPEONAS DE LIGA 2019/20!

💙❤ Nos hubiese gustado continuarla ganando en el campo, pero no ha sido posible ▶ https://t.co/u2v3cFPgl6 #ForçaBarça pic.twitter.com/Cshl1BSe0H

— FC Barcelona Femení (🏠) (@FCBfemeni) May 8, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa slavi titulu, "jorgandžije" se bune!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 20:07

Klubu iz Madrida ne odgovora doneta odluka...Pisali smo juče, ženski fudbalski klub Barselone je odlukom čelnika lige i FS Španije postala šampion svoje lige...Katalonke su bile lideri prvenstva bez poraza, devet bodova su bežale rivalkama iz Madrida u vidu Atletiko Madrida...Sezone je završena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.