Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2023, 03:31

Atletiko odbija ludu ponudu Pari Sen Žermena?

Fudbalski klub Pari Sen Žermen navodno je zainteresovan za Antoana Grizmana, javlja „Radio Marka“.
Mnogo promena dogodiće se u Parizu tokom ovog leta, kao i obično… Lionel Mesi je napustio klub, Serhio Ramos takođe, Kilijan Mbape je uneo nemir među rukovodstvo, čeka se šta će se dogoditi sa Nejmarom, a prvo i osnovno, pitanje trenera još uvek nije rešeno.
Uprkos svemu tome, sportski sektor radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na pojačanjima. Marko Asensio je dogovoren, a još neko koga bi želeli iz La lige je dosta veći izazov za „svece“. U pitanju je Antoan Grizman za kojeg bi Atletiko bio spreman da prihvati 100.000.000 evra.
Međutim, ni sam fudbaler, ali ni Dijego Simeone, nisu za ovaj potez, pa će Francuz po svemu sudeći ostati deo madridskog tima.
Grizman se preporodio od Mundijala i uloge koju mu je dodelio Didije Dešan. Igra povučenije, ali se to ispostavilo kao idealno rešenje, kako za reprezentaciju Francuske, tak

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.