Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2023, 02:31

Mbape: „Imam samo jednu opciju!“

Kilijan Mbape jasno je danas saopštio da trenutno ima jednu jedinu opciju za nastavak karijere, a to je da ostane u Pari Sen Žermenu.
Čekalo se dugo na izjavu Mbapea nakon što je poslao pismo u kojem je obavestio javnost i njegov sadašnji klub da neće produžiti ugovor koji mu ističe na leto naredne godine.
Mnogo su u tom trenutku pomislili da sledi već najavljivani transfer u Real za 180.000.000 evra koliko navodno „sveci“ traže za svog najboljeg igrača, ali prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << rečima Mbapea takve ponude trenutno nema
„U ovom trenutku imam samo jednu opciju, a to je da ostanem u Pari Sen Žermenu. Planiram da budem tu kada sezona počne. Nisam znao da pismo nekoga može da ubije. To je samo pismo, nije me briga za rekacije“, izjavio je Francuz na konferenciji za medije pred reprezentativne obaveze.
Dakle, kako stvari stoje Mbape će ostati u Parizu još jednu sezonu, a onda otići kao slobodan igrač, najverovatnije u Real Madrid.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atletiko odbija ludu ponudu Pari Sen Žermena?

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2023

Fudbalski klub Pari Sen Žermen navodno je zainteresovan za Antoana Grizmana, javlja „Radio Marka“.. Mnogo promena dogodiće se u Parizu tokom ovog leta, kao i obično… Lionel Mesi je napustio klub, Serhio Ramos takođe, Kilijan Mbape je uneo nemir među rukovodstvo, čeka se šta će se dogoditi...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.