Arsenal ponudio Ajaksu 45 miliona evra za Timbera

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 13:52

Arsenal ponudio Ajaksu 45 miliona evra za Timbera

Fudbalski klub Arsenal poslao je novu ponudu Ajaksu od 45 miliona evra za holandskog reprezentativca Jurijena Timbera, prenose britanski mediji.

Ajaks je odbio prvu ponudu londonskog kluba koja je iznosila 35 miliona evra.

Britanski mediji navode da je holandski fudbaler zainteresovan za prelazak u Arsenal, a navodno je već dogovorio lične uslove ugovora sa londonskim klubom do 30. juna 2028. godine.

Međutim, Arsenal i Ajaks moraju da dogovore visinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obeštećenja pre nego što transfer bude realizovan.

Timber (22) ima ugovor sa Ajaksom do 30. juna 2025. godine, a Transfermarkt procenjuje da njegova vrednost na fudbalskom tržištu iznosi oko 42 miliona evra.

Timber je za prvi tim Ajaksa odigrao 121 meč i postigao je šest golova. Za reprezentaciju Holandije nastupio je na 15 utakmica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.