Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 11:04

BOMBA NA PIRINEJIMA: Barsa dovela jednog od najboljih igrača Premijer lige

Potpisao dvogodišnji ugovor.

Dosadašnji fudbaler Mančester sitija i nemački reprezentativac Ilkaj Gundogan potpisao je ugovor sa Barselonom do 30. juna 2025. godine, saopštio je katalonski klub.

U saopštenju se navodi da je u ugovor ubačena odštetna klauzula, koja iznosi čak 400 miliona evra.

Nemac je u Barselonu stigao bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor sa Mančester sitijem. U saopštenju katalonskog kluba se navodi da je u Barselonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigao jedan od najboljih veznih fudbalera sveta u poslednjoj deceniji.

[DERNIÈRE MINUTE] ✍ Consultez tous les détails sur le transfert de Gündoğan, qui arrive au Barça pour deux saisons.

Bienvenue ! ❤💙https://t.co/GKdwrYhlFa

— FC Barcelona (@fcbarcelona_fra) June 26, 2023

Gundogan (32) je bio član Mančester sitija od 2016. godine, a pre toga je igrao za Bohum, Nirnberg i Borusiju Dortmund. Za "građane" je odigrao 304 meča i postigao je 60 golova.

Sa klubom iz Mančestera osvojio je 14 trofeja. On je prošle sezone sa Mančester sitijem osvojio FA kup, Premijer ligu i Ligu šampiona.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona potpisala Gundogana

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2023

Samo nekoliko sedmica nakon što je kao kapiten Mančester Sitija osvojio Ligu šampiona, Ilkaj Gundogan je potpisao za Barselonu uz besplatan transfer. 32-godišnji njemački reprezentativac spreman je za izazov u Kataloniji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ovogodišnji osvajač Lige šampiona stigao na Kamp Nou

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jun.2023

Ilkaj Gundogan potpisaće ugovor na dve godine sa opcijom produžetka Dileme više nema. Doskorašnji kapiten Mančester sitija Ilkaj Gundogan novo je pojačanje Barselone, objavio je španski klub na svom zvaničnom Tviter profilu. Turski reprezentativac na Kamp Nou dolazi bez obeštećenja, jer...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.