Horor povreda zbog koje igrači nisu nastavili utakmicu

Izvor: DupliPas.com, 14.Mar.2011, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor povreda zbog koje igrači nisu nastavili utakmicu

Norveški napadač Flamur Kastrati je izvukao deblji kraj u duelu sa odbrambenim fudbalerom Kotbusa Markusom Brženskom, pa je pauza oko ukazivanja pomoći potrajala čitavih 15 minuta. Na sreću, poslednje vesti govore kako napadač Osnabrika ipak nije ozbiljnije povredio kičmeni stub, iako su prve naznake bile zabrinjavajuće.
Ono što je zanimljivo je da su se dva kapitena dogovorila da ostatak utakmice potroše tako što će se međusobno dodavati na sredini terena, jer niko nije želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << da igra fudbal posle mučnih scena. Kotbus je pobedio 2-0 i tako se približio povratku u Bundesligu, a Osnabriku predstoji borba za opstanak.

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.