Terzić u Londonu završava najbitniji januarski transfer!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić u Londonu završava najbitniji januarski transfer!

Generalni direktor Crvene zvezde boravio je prethodnih dana u prestonici Engleske kako bi završio veoma bitan transfer za klub.

Mnogi će reći da Crvena zvezda ima "višak" u napadu, da ukoliko sadašnji sastav ostane i za drugi deo sezone, neće svi imati mesta.

U samom napadu mogu da igraju Boaći, Pešić, Joveljić, kao i novajlija Ben i povratnik Pavkov, pa se prodaja fudbalera iz Gane sama nameće kao posao koji bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda mogla da završi u narednih nekoliko dana.

Upravo to se i dešava, Zvezdan Terzić je prethodnih dana boravio u Engleskoj, u Londonu, gde je pregovarao oko transfera Ričmonda Boaćija.

Boaći je na meti nekoliko klubova, a Terzić je pregovarao sa Vest Bromvič Albionom, kao i Hadersfildom, saznaje "Informer".

Takođe, pomenuti medij napominje da je Terzić zadovoljan prvim delom pregovora i da se očekuje da sve prođe u najboljem redu u drugoj rundi koja bi uskoro mogla da se održi, pa da nakon toga Boaći promeni sredinu i zaigra u Premijer ligi.

Koliko bi Crvena zvezda mogla da zaradi?

Boaći je zahvaljujući golovima u prethodnih godinu dana sebi digao cenu, pominjala se čak u jednom trenutku suma preko 7 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.