Terzić o dolasku Bosančića: Telefon mu zvoni Zvezdinom pesmom, navijači ne mogu da vode klub (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 29.Jul.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić o dolasku Bosančića: Telefon mu zvoni Zvezdinom pesmom, navijači ne mogu da vode klub (VIDEO)

Dolazak Miloša Bosančića u redove Crvene zvezde bio je priča za sebe. Saga je trajala nekoliko dana, jer navijači crveno-belih nisu u timu želeli nekadašnjeg igrača Partizana. Zvezdan Terzić je otkrio kako je na kraju došlo do kompromisa.

- Potpisan ugovor na dve godine - nasmejao se Terzić.

Pribojavate li se rekacije navijača, s obzirom na to da se radi o nekadašnjem prvotimcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Partizana?

- Navijači ne mogu da vode klub. Navijači su nam jasno stavili do znanja da i nemaju nameru da vode klub. Ja sam u razgovoru sa njima istakao da ne želimo da donosimo odluke koje su u suprotnosti sa njihovim stavovima. Imamo previše problema da bismo se svađali zbog jednog igrača. Ne smemo to da radimo. To sam rekao i njima i sebi. Oni su ogromna snaga Zvezde i naravno da nam trebaju. Ne treba da ih okrećemo protiv aktuelnog rukovodstva, to bi bio autogol - rekao je Terzić i dodao da ne želi energiju da rasipa na nesporazume sa navijačima.

- Nisu oni bili protiv Bosančića kao Bosančića. Imaju stavove i prinicipe koje poštujem, da sam to znao, ne bih ni ulazio u priču oko Bosančića. Saznao sam kad je dogovor sa igračem napravljen. Četiri dana smo potrošili u razgovoru sa njima. Oni su organizovani po principu za respekt. Tamo nema jednog vođe, tamo se postiže konsenzus. Mi nismo za, a nećemo biti ni protiv. Bićemo neutralni. Da su bili decidirano protiv, ja ne bih bio za dolazak Bosančića. Drago mi je što je napravljen kompromis i oni su napravili ustupak. Boske je potreban Zvezdi. Ovo je bio lex specialis. Nije on prepoznatljiv kao igrač Partizana, nego i kao veliki navijač Zvezde. Zvono na telefonu mu je zvonilo Zvezdinom pesmom i držao je grb na pozadini - otkrio je Terzić.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

"Ne mogu navijači da vode Zvezdu"

Izvor: Mondo, 29.Jul.2014

Funkcioner Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio kako je doveden Miloš Bosančić uprkos protivljenju dela navijača. "Delije su odlučile da budu 'neutralne' kad je reč o Bosančiću", kaže Terzić...Foto: www.crvenazvezdafk.com..Dogovor sa Milošem Bosančićem umalo nije propao kada je 26-godišnji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.