Nekoliko sati deli Pečnika i upravu Zvezde od razgovora o nastavku saradnje

Izvor: Blic, 28.Jul.2014, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko sati deli Pečnika i upravu Zvezde od razgovora o nastavku saradnje

Slovenački fudbaler Nejc Pečnik rekao je da će u ponedeljak uveče razgovarati s čelnicima Crvene zvezde o svom povratku u taj beogradski klub.

"Razgovarao sam s trenerom Nenadom Lalatovićem i treniraću dva dana s klubom. Večeras sledi razgovor s rukovodstvom i videćemo šta će biti. Sve vreme sam pratio vesti iz kluba i kao da nikada nisam ni odlazio", rekao je Pečnik novinarima u Termama Čatež, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se fudbaleri Zvezde nalaze na pripremama.

Pečnik koji je na kraju prošle sezone raskinuo ugovor sa Zvezdom, rekao je da bi mogao da pojača konkurenciju u ekipi.

"U timu ima mnogo dobrih igraca i ne mislim da sam neophodan Zvezdi. Mogu samo da pojačam konkurenciju. Nije da nije bilo ponuda, ali nijedna nije bila bolja od Zvezde koja mi je u srcu", rekao je Pečnik.

Crveno-beli će ovog ponedeljka od 18 sati u Krškom, protiv istoimenog kluba, odigrati prijateljski meč, posle čega će uslediti razgovori slovenačkog reprezentativca i uprave crveno-belih, koju će ojačati dolazak Slaviše Kokeze i Zvezdana Terzića.

Trener Lalatović će Krškom suprotstaviti ekipu mahom sastavljenu od rezervista, a u utorak, u Ptuju, od 18.30 Zvezda će odmeriti snage protiv nemačkog Hanovera.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pečnik: Možda se vratim u Zvezdu!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2014

Slovenački fudbaler Nejc Pečnik rekao je da će večeras razgovarati s čelnicima Crvene zvezde o svom povratku u taj beogradski klub. ..I dalje u crveno-belim dresu: Nejc Pečnik.. .."Razgovarao sam s trenerom Nenadom Lalatovićem i treniraću dva dana s klubom. Večeras sledi razgovor s rukovodstvom...

Nastavak na Vesti-online.com...

PREOKRET: Pečnik ostaje u Crvenoj zvezdi!

Izvor: Mondo, 28.Jul.2014

Veliko pojačanje dobio je šampion Srbije praktično iz svojih redova - Nejc Pečnik, prema saznanjima MONDA, dogovorio se sa čelnicima Crvene zvezde o nastavku saradnje... Foto: crvenazvezdafk.com..Od reportera MONDA iz Slovenije..Nejc Pečnik igraće i naredne sezone u Crvenoj zvezdi, saznaje MONDO...Kako...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.