Terzić najavio izgradnju novog stadiona od 200 miliona evra

Izvor: Beta, 15.Dec.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić najavio izgradnju novog stadiona od 200 miliona evra

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić najavio je večeras izgradnju novog stadiona koji će koštati "oko 200 miliona evra".Terzić je na svečanosti u beogradskom hotelu Hajat rekao da se mesecima priprema studija i papirologija za izgradnju novog stadiona. On je naveo da će za pripremu planova, projekta i dozvola biti potrebno dve godine."Moramo se prilagoditi gledaocima, jer smatramo da će novi stadion biti nova pokretačka snaga razvoja našeg kluba. Očekujem da za dve godine počne izgradnja novog stadiona. Uveliko pregovaramo sa  potencijalnim investitorima i nadam se da smo na dobrom putu. Planiramo da stadion bude kapaciteta 42.000 geldalaca i koštaće oko 200 milona evra", rekao je Terzić, preneo je sajt crveno-belih.On je naveo da se o svemu razgovara sa državnim vrhom i vladom Srbije."Tražimo najbolji model izgradnje novog stadiona jer smo svesni da smo vlasnici izuzetno vrednog zemljišta od 16,5 hektara", dodao je Terzić.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić najavio izgradnju novog stadiona od 200 miliona evra

Izvor: Danas, 15.Dec.2019

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić najavio je večeras izgradnju novog stadiona koji će koštati "oko 200 miliona evra".

Nastavak na Danas...

Terzić: Gradićemo stadion od 200 miliona evra

Izvor: Radio 021, 16.Dec.2019, 08:04

Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić najavio je izgradnju novog stadiona koji će koštati "oko 200 miliona evra"...Terzić je rekao da se mesecima priprema studija i papirologija za izgradnju novog stadiona. On je naveo da će za pripremu planova, projekta i dozvola biti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.