Terzić: Stvorio sam Mažića, najbolji je, a kako sudi Zvezdi?

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2018, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Stvorio sam Mažića, najbolji je, a kako sudi Zvezdi?

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić smatra da je Milorad Mažić najbolji arbitar koga je Srbija ikada imala, ali mu je ponovo zamerio što klubu iz Ljutice Bogdana "ne sudi onako kako zna".

Mažić je u Rusiji u tri meča sjajno obavio posao i jedan je od najozbiljnijih kandidata da se 15. jula na stadionu "Lužnjiki" nađe >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na centru u finalnom duelu Mundijala.

"Milorada Mažića sam ja stvorio! I to kad sam bio predsednik FS Srbije. Doveo sam ga iz treće u drugu ligu, a onda i u najjače takmičenje. To se desilo za četiri godine mog mandata. Nesporno je da je Milorad Mažić najbolji sudija kojeg je Srbija ikada imala, i dandanas! To sam rekao pre pet godina, to mislim i danas," rekao je Terzić u intervjuu "Kuriru" i dodao:

"Nije problem kvalitet Mažića koji fenomenalno sudi Svetsko prvenstvo. Problem je kako Mažić sudi Crvenoj zvezdi. Kad je Zvezda u pitanju, Mažić ne sudi onako kako zna da sudi. To je problem i to smo isticali, a ne da Mažić nije dobar sudija. Postavlja se pitanje, zašto ne sudi Crvenoj zvezdi, onako kako sudi na evropskoj i svetskoj sceni. Prosto."

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

JA SAM IZMISLIO MAŽIĆA! Zvezdan Terzić oštro kritikovao najboljeg srpskog sudiju!

Izvor: Kurir, 10.Jul.2018

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić uputio je kritike na račun najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.