Terzić: Rajković ne ide u Galatasaraj, to je moralni čin

Izvor: Press, 24.Avg.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Rajković ne ide u Galatasaraj, to je moralni čin

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, demantovao je danas da će kapiten i golman Predrag Rajković preći u Galatasaraj i taj potez obrazložio kao moralni čin.
        "S obzirom na pisanje štampe da golman Rajković danas igra poslednju utakmicu u našem dresu i da odlazi u Galatasaraj, moram da kažem da to nije tačno. Imamo saznanja da je Galatasaraj zainteresovan za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << transfer Rajkovića i da je spremio tri miliona evra, međutim mene za sada niko nije kontaktirao", rekao je Terzić Tanjugu. On je poručio da bez obzira na tešku finansijsku situaciju u klubu, učiniće sve da Rajković ne ode u tim iz Istanbula. "Nadam se da će Upravni odbor uslišiti moj zahtev. To moram da uradim iz moralnih razloga i pijeteta prema našem tragično preminulom navijaču Marku Ivkoviću, pa makar se odluka kosila sa mojim profesionalnim obavezama. Nije Galatasaraj jedini klub u Evropi, sačekaćemo nove ponude od drugih, pa makar ona stigla u nekim sledećim prelaznim rokovima", naveo je Terzić. Terzić je dodao da će sutra ugovor sa Zvezdom potpisati iskusni napadač Predrag Sikimić, kao i da se vode razgovori sa Čukaričkim oko transfera Slavoljuba Srnića. "Sutra krećemo u ozbiljne pregovore oko Srnića. To bi trebalo da bude kraj oko dolazaka u letnjem prelaznom roku", zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.