Terzić: Uradiću sve da Rajković ne ode u Galatasaraj

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Uradiću sve da Rajković ne ode u Galatasaraj

„To moramo da uradim zbog pijateta prema našem tragično nastradalom navijaču Marku Ivkoviću“, poručio je Zvezdan Terzić

Galatasaraj je spremio ponudu tešku tri miliona evra, ali neće dobiti Predraga Rajkovića! Tako bar kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i dodaje da je to njegov moralni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čin!

On je u SMS poruci dostavljenoj MOZZART Sportu poručio da će uraditi sve što je njegovoj moći da najbolji mladi golman sveta ne ode u redove turskog velikana. Razlog je svima dobro poznat: svirepo ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu novembra prošle godine.

„S obzirom na pisanje današnje štampe da naš golman Rajković danas igra poslednju utakmicu u našem dresu i da odlazi u Galatasaraj moram reći da to nije tačno. Imamo saznanja da je Galatasaraj zainteresovan za transfer Rajkovića i da je spremio ponudu od tri miliona evra, međutim mene niko nije kontaktirao. Bez obzira na tešku finansijsku situaciju u kojoj se klub nalazi ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da Rajković ne ode u Galatu. To moram da uradim iz moralnih razloga i pijateta prema preminulom navijaču Marku Ivkoviću, pa makar se ova odluka kosila sa mojim profesionalnim obavezama. Nije Galatasaraj jedini klub u Evropi, sačekaćemo nove ponude od drugih klubova , pa makar morali da čekamo neke naredne prelazne rokove“rekao je Terzić.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

OGLASIO SE TERZIĆ: Rajkovića ne damo Galatasaraju iz pijeteta prema Marku Ivkoviću

Izvor: HotSport.rs, 23.Avg.2015

Bez obzira na najave medija da je Predrag Rajković na izlaznim vratima Marakane odnosno da večeras igra poslednju utakmicu u dresu Crvene zvezde to se prema rečima Zvezdana Terzića ipak neće desiti.. . - S obzirom na pisanje štampe da naš golman Rajković danas igra poslednju utakmicu u našem...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.