Terzić: Ako Milojević ode? Pametan čovek ima plan...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Ako Milojević ode? Pametan čovek ima plan...

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da bi voleo da ostane trener Vladan Milojević, ali i da u suprotnom klub ima rešenje.

Terzić je, posle produžetka ugovora sa ruskom kompanijom "Gasprom njeft", od novinara upitan i za status trenera Milojevića, čiji je ostanak neizvestan.

"Pričaćemo ovih dana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Imamo trenera i voleli bismo da ostane. Ako ne ostane pametan čovek ima plan C, ne samo B", rekao je Terzić novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

On je najavio da bi već sutra moglo više da se zna da li Milojević ostaje.

Milojević je u nedelju, odmah nakon pobede nad Čukaričkim (3:1) na kraju prvog dela sezone, nagovestio da bi mogao da napusti Crvenu zvezdu posle dve i po godine, bez obzira na dve titule prvaka Srbije, dva učešća u Ligi šampiona i jednom u Ligi Evrope.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Ako Milojević ode, imamo plan

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2019

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da bi volio da ostane trener Vladan Milojević, ali i da u suprotnom klub ima rešenje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Džajić: Odlazak Milojevića hendikep za Zvezdu

Izvor: RTS, 19.Dec.2019, 15:28

Počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić priznao je da je odlazak Vladana Milojevića sa mesta trenera hendikep za klub, ali da razume njegovu odluku i trenutak. . Treća Zvezdina zvezda podvukla je da je dobra...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.