TERZIĆ NAJAVIO BOMBE: Na Marakanu stiže PET novih startera i to NIJE SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 12:28

TERZIĆ NAJAVIO BOMBE: Na Marakanu stiže PET novih startera i to NIJE SVE

Čudesan prelazni rok u Ljutice Bogdana.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je velike promene u redovima srpskog šampiona, time što će crveno-beli u letnjem prelaznom roku dovesti čak petoricu startera.

- Potreban nam je još jedan čvrsti i agresivni zadnji vezni, prava „šestica“. Treba nam još jedan špic, videćemo i za bekovske pozicije. Zatim jedan igrač iza napadača, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvalitetan. U odnosu na ovaj tim sigurno je da ćemo imati pet novih. Olajinka je igrač koji se retko nalazi, bez obeštećenja, sa 27 godina. To je dar od Boga kako smo uspeli da izdejstvujemo njega i Stamenića. Za momka koji ima 22 godine, srpski pasoš, koji ima iza sebe Ligu šampiona u Kopenhagenu. Sigurno je da ćemo pored njih dovesti još dva igrača - rekao je Zvezdan Terzić za "Kurir".

Pominjali su se povraci kapitena Kristal Palasa Luke Milivojevića, potom Filipa Đuričića, Mihaila Ristića, Nemanje Gudelja...

- Svi ti igrači koji ste pomenuli interesantni su Crvenoj zvezdi. Baš svi, ali moramo da budemo svesni da ne možemo da dovedemo mnogo igrača. Otkriću vam – s nekima od njih smo u pregovorima.

Terzić naglašava da klub sa Marakane u Ligi šampiona ne sme da odigra kao na gostovanjima u Trabzonu ili Monaku, dok je dvomeč protiv Glazgov Rendžersa pravi putokaz.

- Srešćemo se sa klubovima čiji je budžet 600, 700, pa čak i 800 miliona evra. U prva dva šešira, tih 16 klubova su monstrumi. Teško je igrati protiv njih, oni apsorbuju i dovode sve najbolje igrače sveta. To su zveri sa svojim karakteristikama. S tim klubovima ne možemo da uđemo u trku, da dovodimo takve igrače. Možemo li da nađemo defanzivca koji može da zaustavi Halanda ili Mbapea? Ili kojeg špica možemo da platimo koji može da pobegne štoperima Sitija, Bajerna i PSŽ. Svesni smo da nam je potrebna sveža krv, pre svega atletski brzi fudbaleri. Moja osnovna misija je da 50.000 ljudi koji dođu na Marakanu odu zadovoljni, jer će kupiti kartu za Ligu šampiona. Bez ikakvog alibija da igramo protiv klubova koji vrede 800 miliona evra. Izgubi na dostojanstven način, da budemo ponosni na svoju igru kao u Glazgovu. U prvih 11 u odnosu na tim koji je igrao sa Partizanom sigurno će biti pet novih igrača. Sigurno.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Terzić: Dovodimo pet igrača, u LŠ nas čekaju "monstrumi"

Izvor: B92, 30.Apr.2023

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić najavio je bogat prelazni rok uoči učešća u grupnoj fazi Lige šampiona..."U Ligi šampiona srešćemo se sa klubovima čiji je budžet, 600, 700, pa čak i 800 miliona evra. U prva dva šešira, tih 16 klubova su "monstrumi", rekao je Terzić i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.