Srbin gura Zvezdinog dželata: Despotović je Kairatov šampionski adut! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin gura Zvezdinog dželata: Despotović je Kairatov šampionski adut! (VIDEO)

Nekadašnji napadač crveno-belih postigao dva gola na gostovanju Tobolu -3:1

Pretohodnog leta Zvezdan Terzić se hvalio kako je ukrao Đorđa Despotovića Čukaričkom ispred nosa, potom ga je ražalovao i oduzeo mu kultnu Zvezdinu devetku. Bio je to početak kraja odiseje rođenog Lozničanina u Ljutice Bogdana. Za šest meseci u matičnom klubu postigao je svega jedan pogodak, a onda je u Kazahstanu pronašao srećnu luku.

Prvo u Žetsuu, a sada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Kairatu. Despotović je postao ozbiljan šampionski adut Zvezdinog dželata u šampionskoj trci sa Astanom i Aktobeom. Danas, na gostovanju Tobolu visoki napadač je postigao dva gola i ugradio se u lagan trijumf ekipe iz Almatija – 3:1.Pamtiće se vodeći pogodak, u stilu Nenada Milijaša. U tom 20.minutu Despotović je namestio loptu, i levicom pogodio gornji levi ugao.



Kairat je lagano došao do trijumfa, a i drugi gol bio je delo Đorđa Despotovića. Bila je to karakteristična kontra tima iz Almatija, akcija kojom su bušili odbranu Crvene zvezde. U ulozi asistenta bio je Islamhan, a Despotović je izvršio laganu egzekuciju.

Kairat je ovim trijumfom stigao do liderske pozicije, i ima bod više u odnosu na Astanu.


Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.