ONA JE ZVEZDANU TERZIĆU RODILA UNUKA: Snajka direktora Zvezde ostavlja bez daha svojom lepotom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2021, 19:51

ONA JE ZVEZDANU TERZIĆU RODILA UNUKA: Snajka direktora Zvezde ostavlja bez daha svojom lepotom (FOTO)

Kostadinova izabranica osvojila je sve.

U julu mesecu prošle godine, porodica Terzić postala je bogatija za još jednog člana. Sin Zvezdana Terzića, Kostadin i njegova izabranica Valentina postali su roditelji dečaka Vuka.

Sin generalnog direktora Crvene zvezde u žižu interesovanja došao je za vreme veze sa Anastasijom Ražnatović, ali je posle njihovog raskida svoju ljubavnu sreću pronašao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored atraktivne Valentine.

Kada su objavili da su u vezi i prvi put se u javnosti pojavili zajedno, Valentinina lepota nikome nije promakla. Kovrdžava kosa je ono što prvo privuče pažnju, kod devojke koja je zauvek osvojila Terzićevog sina.

Koliko se dobro slaže sa svim članovima porodice Terzić najbolje govori činjenica da je Maša, podelila sa pratiocima na Instagramu sliku snajke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.