LJUT Terzić kritikovao igru Zvezde, a onda opleo po Partizanu i sudiji

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUT Terzić kritikovao igru Zvezde, a onda opleo po Partizanu i sudiji

Dan posle 161. večitog derbija generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić održao je vanrednu konferenciju za medije. Crveno-beli su u Humskoj izgubili od Partizana 2:0 i tako pretrpeli prvi poraz ove sezone u Superligi.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
U potpuno drugačijem raspoloženju se nalazimo sada. Odlučio sam da se ispričamo, da ne bude da se obraćam samo kada ide – rekao je Terzić na početku izlaganja, pa nastavio:
Čestitam Partizanu pobedu, sa više strasti su crno-beli ušli u ovaj meč. Manje su lošiji bili od nas u derbiju, koji nije bio dobar.
On je jasno izrazio nezadovoljstvo igrom Zvezdinih fudbalera.
Duboko sam nezadovoljan igrom Crvene zvezde. Nedopustivo ja da naš tim, u koju je investirano mnogo novca, odigra tako. Predstoji nam ozbiljna analiza. Imamo dva respektabilna tima i ne sme onako da odigra – jasan je Terzić koji se izvinio zvezdaškoj javnosti zbog prikazane igre na terenu.
Generalni direktor je potom osuo paljbu po večitom rivalu.
Došao sam do zaključka da rukovodstvo Partizana na pokvaren način truje narod, da je Zvezda ljubimca vlasti i FSS. I posle svega, Vučelić se ne izvini. Nedopustivo je da takav sportski radnik ne reaguje adekvatno, a pored njega sedi na utakmici predsednik FSS. Vučelić zloupotrebljava i funkciju glavnog i odgovornog urednika u ‘Novostima’. A i njegov potpredsednik po Tviteru šta radi… Uvukli su u to i Savu Miloševića, koga neizmerno cenim. I on je zatrovan – rekao je Terzić.
Nije Terzić hteo da se zaustavi na ovim rečima.
Sve to što pričaju je neistina. Sve je to spinovanje. Koriste činjenicu da je Aleksandar Vučič navijač Zvezde. Toliko su daleko otišli sa tim pritiscima, bavili su se penalom Zvezde protiv Inđije, iako je Zvezda izašla u javnost da penal nije bio, odnosno da je sudija napravio previd. Taj pritisak se preneo na Srđana Jovanovića. Njemu sam na sastanku sa Kokezom i Vučelićem rekao “nemoj da zloupotrebiš to što si etiketiran kao Partizanovac”. I on je zloupotrebio. Pobedila bi Zvezda da nije bilo onog poništenog gola, koji je bio regularan. Ispali smo naivni i pošteni, pustili smo ih da laju i kevću po društvenim mrežama. Podsetiću na penal Tavambe kada je Zvezdi oteta titula – rekao je Zvezdin generalni direktor.


The post LJUT Terzić kritikovao igru Zvezde, a onda opleo po Partizanu i sudiji appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić grmi nakon derbija: "Perfidni Partizan laje i kevće, sudija zloupotrebio poverenje, loša Zvezda za analizu!"

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019

Jedan od čelnih ljudi u Zvezdi nezadovoljan sudijskim odlukama...Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić obratio se javnosti nakon poraza u 161. Večitom derbiju od Partizana sa 2:0 u Humskoj..."Sreli smo se pre 15 dana, pričali smo o najsupešnijoj sezoni, i pričali smo o raspoloženju slavlja,...

Nastavak na Sportske.net...

Čiji duh lebdi nad “Marakanom”?

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019

Dan posle u Ljutice Bogdana… Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je ta misli o igri crveno-belih u 161. večitom derbiju, ali kritikovao i Partizan i glavnog sudiju. Teško je ljudima u Ljutice Bogdana i zvezdašima pao ovaj poraz, kojim se jalova igra produžila od februara ove...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.