Čiji duh lebdi nad “Marakanom”?

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čiji duh lebdi nad “Marakanom”?

Dan posle u Ljutice Bogdana… Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je ta misli o igri crveno-belih u 161. večitom derbiju, ali kritikovao i Partizan i glavnog sudiju. Teško je ljudima u Ljutice Bogdana >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i zvezdašima pao ovaj poraz, kojim se jalova igra produžila od februara ove godine.
Na meču Braga – Maritimo, naša kladionica nudi kvotu 3.95 za igru X-1.
Reče nedavno Terzić i da Vučićev duh lebdi nad Marakanom. Kad čovek tako kaže onda da ga mi ne ispravljamo… Sigurno je da nečiji duh lebdi. Učinilo nam se da je – Tomaneov.
Doveden je Portugalac posle nekoliko neuspešnih pokušaja, za njega je sportski direktor Mitar Mrkela rekao “da je najvažnije je da daje golove na različite načine”. Možda je to tako, ali to se ne vidi. Do sada je u crveno-belom dresu ukupno odigrao pet mečeva (Superliga i Liga šampiona) i na terenu proveo 203 minuta. Neko ko je doveden posle godinu dana pokušavanja. I koji je predviđen da bude vođa navale.
Tomane gotovo da i ne dobija šansu (Foto: Starsport)

Međutim, ostankom Boaćija i Pankova nije praktično ni dobio šansu. Neko ko je trebalo da bude prvi, postao je treći izbor. Ili izbor na deobi četvrtog mesta sa Krstovićem… Protiv Bajerna nije mogao da igra zbog crvenog kartona, ali šta je bila prepreka da se nađe na terenu u 161. derbiju? U Humskoj je bio na tribinama.
Duh iznad “Marakane” vredan 750.000 evra govori portuglaskim jezikom…


The post Čiji duh lebdi nad “Marakanom”? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.