ČELNICI VEČITIH JEDVA ČEKAJU BOKSERSKI SPEKTAKL NA TRGU TERZIĆ: Verujem u boksere Zvezde! VAZURA: Biće kao u fudbalu (FOTO)

Izvor: Kurir, 02.Okt.2020, 11:44

ČELNICI VEČITIH JEDVA ČEKAJU BOKSERSKI SPEKTAKL NA TRGU TERZIĆ: Verujem u boksere Zvezde! VAZURA: Biće kao u fudbalu (FOTO)

Generalni direktori fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan Zvezdan Terzić i Miloš Vazura oduševljeni su što će se večiti derbi u boksu sutra održati u Beogradu, prvi put posle 26 godina.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bokserski derbi: Zvezda protiv Partizana posle 26 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2020

Dugo najavljivani bokserski spektakl, večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, održaće se sutra u Beogradu posle 26 godina...Na Trgu republike od 19 sati snage će odmeriti majstori plemenite veštine crveno-belih i crno-belih, u organizaciji Bokserskog saveza Srbije, Grada Beograda i generalnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.