ČELNICI VEČITIH JEDVA ČEKAJU BOKSERSKI SPEKTAKL NA TRGU! TERZIĆ: Verujem u boksere Zvezde VAZURA: Biće kao u fudbalu (FOTO)
Foto: @starsport

BOKS

ČELNICI VEČITIH JEDVA ČEKAJU BOKSERSKI SPEKTAKL NA TRGU! TERZIĆ: Verujem u boksere Zvezde VAZURA: Biće kao u fudbalu (FOTO)

Ostali sportovi -

Generalni direktori fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan Zvezdan Terzić i Miloš Vazura oduševljeni su što će se večiti derbi u boksu sutra održati u Beogradu, prvi put posle 26 godina.

Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, sa nestrpljenjem očekuje večiti derbi u boksu i ne krije oduševljenje što će crveno i crno-beli ukrstiti rukavice prvi put posle 26 godina.

- Lokacija Trg Republike sama po sebi garantuje spektakl. Nema sumnje da je Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, oživeo plemenitu veštinu u našoj zemlji, a organizacija derbija je samo šlag na torti. Verujem u pobedu Crvene zvezde - u dahu će Terzić.

foto: Tamara Trajković

Prvi operativac Partizana, generalni direktor Miloš Vazura, raduje se spektaklu koji je na programu u subotu od 19 sati na Trgu Republike i veruje u pobedu crno-belih.

- Nadam se da će naši bokseri "tući" večitog rivala kao što mi to radimo u fudbalu sezonama unazad. Biću svim srcem uz naše borce kao i celo Sportsko društvo Partizan. Svaka čast za organizaciju BS Srbije na čelu sa Nenadom Borovčaninom, boks ponovo živi - kaže Vazura.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track