Stanković: Bezbednosna situacija na jugu Srbije stabilna

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Bezbednosna situacija na jugu Srbije stabilna

Bezbednosna situacija u tri opštine na jugu Srbije - Preševu, Bujanovcu i Medveđi je stabilna i nema nikakvih indicija da bi moglo da dodje do pogoršanja, izjavio je danas šef Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković.

 "Nadležni državni organi i lokalne samouprave vrše sve aktivnosti kako bi se izbegla bilo kakva situacija koja bi mogla da dovde do narušavanja bezbednosne situacije", rekao je Stanković novinarima nakon sastanka Predsedništva Koordinacionog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tela.

Na sastanku je izmedju ostalog bilo reči o raspodeli sredstava za lokalne samouprave u nadležnosti tog vladinog tela.

Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi koji je učestvovao u radu sastanka, rekao je novinarima da nema informacije da ljudi iz te opštine učestvuju na ratištima u Siriji.

"Lokalna samouprava apeluje na gradjane da je taj rat van interesa naših građana", rekao je Arifi i ponovio da u Siriji nema nijednog takozvanog borca sa juga Srbije.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.