Osvojio medalju pa seo da štrika - tako je bodrio sunarodnike VIDEO

Izvor: B92, 01.Avg.2021, 15:53

Osvojio medalju pa seo da štrika - tako je bodrio sunarodnike VIDEO

Tom Dejli je elitni britanski skakač u vodu. Njegova specijalnost su većinom skokovi sa tornja sa visine od 10 metara, uglavnom u pojedinačnoj konkurencij, sada je učestvovao na Olimpijskim irgama u Tokiju gde je osvojio zlatnu medalju, ali i dodatnu pažnju publike...

On je 2008. kao 14-godišnjak postao najmlađi britanski olimpijac svih vremena, a na ovim Igrama je osvojio zlato u sinhronim skokovima, zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Metjuom Lijem.

Metju se inače izjasnio tako da "nije ni 100% heteroseksualac, ni 100% gej", a kasnije nakon toga je sklopio je brak sa dobitnikom Oskara, piscem i producentom Dastinom Lensom Blekom.

Zajedno sa njim ima sina i oni žive u Londonu, pažnju je dodatno privukao i video u kojem dobitnik Oskara bodri svog supruga u društvu njegove majke.

Međutim, iako je ovaj video izazvao brojne komentare, nije ništa u poređenju sa reakcijama koje su nastale nakon što je Metju uslikan kako štrika na tribinama, dok je bodrio britanske plivačice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Parada ponosa

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.