Ovako Ana Ivanović izgleda sedam dana nakon porođaja

Izvor: Savršena.com, 26.Mar.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Ana Ivanović izgleda sedam dana nakon porođaja

Instagram Iako je pre samo sedam dana na svet donela dečaka Luku, Ana Ivanović posvećena je tome da i dalje živi pre svega zdravim životom – a to podrazumeva i stalno vežbanje.
Srpska teniserka objavila je na Instagramu dve fotografije, a sudeći po njima, ona se brzo po porođaju vratila u formu. Ovo je izazvalo oduševljenje jednog dela njenih fanova.
“Polako se vraćam u svoj ritam. Srećna >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << nedelja,” napisala je Ana uz fotografije na kojima se vidi kako vežba jogu.
Instagram Ipak, bilo je mnogih koji su joj zamerili što je odmah počela sa vežbanjem, uz komentar da je ipak trebalo da sačeka nekoliko meseci.
Naučnici kažu da Ana ne radi ništa loše. Kako piše fitt.rs, žene koje su se porodile prirodnim putem mogu se vratiti vežbanju već nakon nedelju dana, ako je bio u pitanju carski rez, onda je potrebno malo više vremena za oporavak i to će vas najbolje posavetovati vaš lekar. Ovde mislim na laganu fizičku aktivnost, hodanje… Kada je u pitanju intenzivna fizička aktivnost, onda bi trebalo da sačekate jedno 5-6 nedelja.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Savršena.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović vežba sedam dana po porođaju

Izvor: Tracara.com, 26.Mar.2018

Iako je pre samo sedam dana na svet donela dečaka Luku, Ana Ivanović posvećena je tome da i dalje živi pre svega zdravim životom – a to podrazumeva i stalno vežbanje. Srpska teniserka objavila je na Instagramu dve fotografije, a sudeći po njima, ona se brzo po porođaju vratila u formu. Ovo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.