ZVEZDAŠI, STIŽE Crveno-beli u kasne sate zagolicali maštu navijačima (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDAŠI, STIŽE Crveno-beli u kasne sate zagolicali maštu navijačima (VIDEO)

Mirno subotnje veče uzburkala je Crvena zvezda. Crveno-beli su nešto pre 22 sata na svom Instagram profilu okačili video na kojem se vidi avion kako sleće u Beograd. Na kraju je istaknutra poruka: “Zvezdaši, stiže!”.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Pošto nije data nikakva dodatna informacija, navijači crveno-belih su ostali u rebusu. U komentarima su nagađali ko bi to mogao da dođe na Marakanu. U prvi plan su došla dva imena.
U nedelju od 18 igraju Kipar – Rusija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.55.
To su Aleksandar Katai i Aleksandar Kolarov o kojima se prethodnih dana pričalo da bi mogli da pojačaju srpskog šampiona. Jedan i drugi bi svojim iskustvom i znanjem pomogli crveno-belima da se domognu proleća u Evropi. Neki su se našalili da bi mogao da dođe i Nejmar.
Avion je mnogima raspalio maštu, pa su se pitali da li će on da stoji pored tenka. Kako god, nećemo da čekamo dugo. Očekujemo već u nedelju da vidimo ko se to nalazi u avionu.



The post ZVEZDAŠI, STIŽE Crveno-beli u kasne sate zagolicali maštu navijačima (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mornar lako sa Igokeom – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Košarkaši Mornara su ostvarili i drugu pobedu u ABA  ligi. Oni su u Baru savladali Igokeu sa 92:78 (21:13, 21:20, 23:18, 27:27). Timu iz Laktaša je ovo drugi poraz u sezoni.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android....

Nastavak na 011vodič.com...

PREDIGRA Žalba Budućnosti – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Derbi drugog kola ABA lige, Crvena zvezda – Budućnost, imao je predigru. Zbog kazne od prošle sezone i majstorice finalne serije regionalnog takmičenja, crveno-beli bi trebalo da igraju pred praznim tribinama.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.