MISTERIOZNI KLIP Iz Čikaga u Zvezdu stiže nešto vrednije od pojačanja

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNI KLIP Iz Čikaga u Zvezdu stiže nešto vrednije od pojačanja

“Zvezdaši, stiže”. Takav je naslov klipa koji je u subotu uveče na Instagram postavila Crvena zvezda. Vidi se avion koji sleće u Beograd, a početno odredište je grad u Americi koji bi, po kulisama, mogao da bude Čikago. I odmah su navijači počeli da nagađaju da se u Zvezdu vraća Aleksandar Katai.
Kvota naše kladionice na duplu šansu 1X u meču Vels – Hrvatska je 1.55.
Tim pre što je Kataiu istakao ugovor sa Čikago Fajerom pa je slobodan u izboru nove sredine. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << U Zvezdi je bio dve sezone, ostavio dubok trag, bio kapiten i miljenik navijača.
Međutim, izgleda da se ne radi o pojačanju na terenu, već o pojačanju u vitrinama. Po svemu sudeći u pitanju je pehar namenjen osvajaču Interkontinentalnog kupa. Podsetimo, crveno-beli su 8. decembra 1991. godine u Tokiju savladali Kolo Kolo (3:0) i postali klupski šampioni sveta.
U Zvezdinom muzeju, međutim, nema originalnog pehara, samo njegova replika. Sada stiže onaj”pravi”. Uskoro će, dakle, da bude kompletirana riznica, muzej Crvene zvezde imaće dva najznačajnija klupska pehara!



The post MISTERIOZNI KLIP Iz Čikaga u Zvezdu stiže nešto vrednije od pojačanja appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

ŠTA SE KRIJE IZA TAJANSTVENE PORUKE SA MARAKANE: Ne, nije Katai, već stiže nešto, MNOGO VREDNIJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2019

Navijači u transu...Poruka na društvenma mrežama, na zvaničnom profilu F.K Crvene zvezde, sinoć nešto pre ponoći, na kojoj je pisalo, "Zvezdaši, stiže", mnogo navjače crveno-belih bacila je u trans. Većina njih smela je da se kladi da je u pitanju novo pojačnje, jer u video klipu u centru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.