PREDIGRA Žalba Budućnosti – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDIGRA Žalba Budućnosti – MaxBet Sport

Derbi drugog kola ABA lige, Crvena zvezda – Budućnost, imao je predigru. Zbog kazne od prošle sezone i majstorice finalne serije regionalnog takmičenja, crveno-beli bi trebalo da igraju pred praznim tribinama.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jutjub kanalu.
Ali, u Pioniru su se našli gledaoci. Na dva mesta u dvorani je smeštena publika. Gosti iz Podgorice su se žalili, ali su domaćini rekli da je su to VIP gosti i da je sve po propisu. Utakmica je počela kad je i bilo predviđeno, od 20 časova.
Oba tima su u prvom kolu regionalog takmičenje ostvarili pobede. Ova dva tima igrala su burnu finalnu seriju prošle sezone. Svega je bilo u Beogradu i Podgorici. Na kraju, slavili su crveno-beli sa 3:2 i vratili se u Evroligu posle sezone pauze.


The post PREDIGRA Žalba Budućnosti – MaxBet Sport appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Android

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

IZNENAĐENJE U PIONIRU Budućnost očitala lekciju očajnoj Zvezdi

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Pobedili su crveno-beli veliki Fenerbahče u Evroligi, ali nisu Podgoričane. U derbiju drugog kola ABA lige, Budućnost je napravila iznenađenje, pobedivši Crvenu zvezdu u Pioniru  – 89:81.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.