IZNENAĐENJE U PIONIRU Budućnost očitala lekciju očajnoj Zvezdi

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE U PIONIRU Budućnost očitala lekciju očajnoj Zvezdi

Pobedili su crveno-beli veliki Fenerbahče u Evroligi, ali nisu Podgoričane. U derbiju drugog kola ABA lige, Budućnost je napravila iznenađenje, pobedivši Crvenu zvezdu u Pioniru  – 89:81.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Tokom većeg dela utakmice, gosti su imali prednost. Sa dve trojke Šehovića i jednom Danila Nikolića, Podgoričani su se odlepili na 19:10 sredinom prve četvrtine. U nastavku, domaćin je preokrenuo, ali krajem trećeg perioda igre Budućnost opet vraća prednost.
Početkom poslednje četvrtine, Podgoričani su vodili 69:63. Ali, tada se bude domaćini. Dve trojke su pogodili košarkaši Crvene zvezde. Precizni su bili Bili Beron i Filip Čović i prednost gostiju bila je samo dva poena – 71:69. Međutim, Budućnost je tokom celog meča služio šut za tri poena, a blistao je Danilo Nikolić.
Bili Beron postiže drugu trojku u poslednjoj četvrtini i smanjuje na 72:74, ali Dobs sa vezanih pet poena vraća goste na +7 – 79:72. Smušeno je delovala četa Milana Tomića. U napadu se čekao Beron, koga su dobro čuvali košarkaši Budućnosti. Gosti su imali i +7 – 81:74, tri minuta pre kraja. Pokušali su domaćin, ali je Dobs bio sjajan u finišu, sam je vodio goste do iznenađenja u Pioniru. Pokušao je Davidovac u poslednja dva minuta da trgne saigrače, vezao je četiri poena za – 5 – 78:83. Ali, Dobs nije dozvolio preokret.
Crveno-beli su kao domaćini vezali 18 pobeda u regionalnom takmičenju. Prošle sezone su bili nepogrešivi, ali već u drugom kolu – šok u Pioniru. Podgoričani su pretprošle sezone naneli i poslednji poraz crveno-belima.
CRVENA ZVEZDA – BUDUĆNOST 81:89 (20:26, 22:18, 21:22, 18:23)
BEOGRAD – Dvorana: Aleksandar Nikolić. Sudije: Ilija Belošević, Damir Javor, Josip Radojković
CRVENA ZVEZDAD. Braun, Čović, L. Braun, Davidovac, Lazić, Faje, Beron, Dobrić, Gist, Dženkins, Simanić, Odžo.
BUDUĆNOST: Kobs, Ivanović, Bamfort, Šehović, Starovlah, Martin, Ilić, Z. Nikolić Z, Božić, Popović Mejers, D. Nikolić.


The post IZNENAĐENJE U PIONIRU Budućnost očitala lekciju očajnoj Zvezdi appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Trener Budućnosti: Momci su pokazali da imaju… Da ne kažem šta

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Podgoričani su šokirali Zvezdu u Pioniru, pobedili u derbiju drugog kola ABA lige i osvetili se za poraz u finalnoj seriji regionalnog takmičenje prošle sezone. Posle trijumfa čete Milana Tomića protiv Fenerbahčea u Evroligi, malo ko je očekivao poraz crveno-belih, prvi posle 18 utakmica u ABA...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.