TUMBAKOVIĆEV DEBI Da li je ovo tim Srbije protiv šampiona Evrope?

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUMBAKOVIĆEV DEBI Da li je ovo tim Srbije protiv šampiona Evrope?

Može li Srbija da parira Portugaliji? U Lisabonu na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, “orlovi” su bili odlični, odigrali na “Lužu” u Lisabonu – 1:1. Ipak, posle bruke u Ukrajini, Mladen Krstajića je smenjen, a kormilo naše selekcije preuzeo je iskusni trenerski vuk Ljubiša Tumbaković. Nekadašnji trofejni trener Partizana i bivši selektor Crne Gore imaće debi na klupi Srbije protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << šampiona Evrope i pobednika Lige nacija.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Srbije protiv Portugalije je 3.50. Meč se igra u subotu od 20.45 na Marakani.
Ostaje nepoznanica u kojoj formaciji će Tumbaković da se suprostavi Ronaldu i kompaniji, da li sa dva špica? Mogu li Luka Jović i Aleksandar Mitrović zajedno? Mnogo nedoumica, ali da pokušamo da prognoziramo sastav koji će u subotu (20.45) da istrči na travu našeg najvećeg stadiona.
Na golu je siguran golman Eibara Marko Dmitrović. Odlično na startu sezone brani Predrag Rajković u dresu francuskog Remsa, ali dosadašnja “jedinica” Srbije ima prednost. Po strani, Tumbaković verovatno nema dileme. Po levoj će da šparta Aleksandar Kolarov, dok bi Antonio Rukavina trebalo da bude adut po desnoj strani terena. Siguran štoper je Nikole Milenković iz Fjorentine, dok je drugom mestu u poslednjoj liniji odbrane najbliži Uroš Spajić, igrač Krasnodara. Ne bi bilo iznenađenje ako i Nikola Maksimović ili Matija Nastasić izbore mesto u startnih 11.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Na sredini terena radilice bi trebalo da budu povratnici u najbolju selekciju Nemanja Matić i Luka Milivojević. U sredini je mesto rezervisano za našeg najboljeg fudbalaera, asa Ajaksa, Dušana Tadića. Po levom krilu bi siguran trebalo da bude Filip Kostić, koji igra fantastično na startu sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta. Iza Tadića najistureniji bi mogli da budu Aleksandar Mitrović i Luka Jović. Ako se Tumbaković odluči za jednog napadača, onda bi umesto napadača Reala mogao da zaigra Sergej Milinković-Savić.
NAJVEROVATNIJI SASTAV SRBIJE: Dmitrović, Rukavina, Spajić, Milenković, Kolarov, Milivojević, Matić, Kostić, Tadić, Mitrović, Jović.
TUMBAKOVIĆ: Znam tim za Ronalda i društvo


The post TUMBAKOVIĆEV DEBI Da li je ovo tim Srbije protiv šampiona Evrope? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Rat u Ukrajini,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DILEMA Tedić “građanin”, ali… Da li će mladi napadač ikada da zaigra za Siti?

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Mladi Slobodan Tedić nastavlja karijeru u Mančester sitiju! Bombastična vest od pre nekoliko dana iznenadila je mnoge. Napadač “brđana” na startu sezone je nagovestio raskošni talenat, pokazao da može da bude budućnost srpskog fudbala. Kako to obično biva, upisan je u notes skauta koji...

Nastavak na 011vodič.com...

SRBIJA ČEKA PORTUGALIJU Tumbakovićev pečat za visok let “orlova”

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019, 16:46

`Ajmo, `ajde, svi u napad! Kalkulacije su na stolu, ali nema nazad. Srbija igra, moglo bi da se dogodi, možda i odlučujući meč u B grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. U subotu (20:45) naši reprezentativci dočekuju aktuelnog šampiona Starog kontinenta s prvom zvezdom Kristijanom...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.