Orlovi pred punim tribinama dočekuju Ronalda i Portugaliju

Izvor: RTS, 07.Sep.2019, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" pred punim tribinama dočekuju Ronalda i Portugaliju

Fudbaleri Srbije večeras od 20.45 u jednom od odlučujućih mečeva u borbi za plasman na EURO 2020 dočekuju Portugaliju, pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić". Direktan prenos je na Prvom programu Radio Beograda, dok tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Dan uoči utakmice iz Fudbalskog saveza Srbije saopštili su da je prodato više od 40.000 karata, pa će ekipa koju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predvodi novi selektor Ljubiša Tumbaković, kao i povratnici Luka Milivojević i Matija Nastasić, imati idealne uslove protiv zvaničnog šampiona Evrope i pobednika Lige nacija na čelu s Kristijanom Ronaldom.

Tumbaković je uoči meča izjavio da su Portugalci pre svega sjajan tim i da jedan igrač, makar to bio i Ronaldo, ne može ništa sam.
"To je ekipa koja je jednu utakmicu izgubila u poslednjih 15, i to na Svetskom prvenstvu od Urugvaja. Poslednji gol iz igre su primili u septembru prošle godine. Kompaktna ekipa... Pominjemo Ronalda, ali imaju toliko dobrih igrača u svim ostalim linijama tima. Ako budemo želeli nešto da napravimo moramo da držimo koncentraciju svih 90 minuta", rekao je Tumbaković na poslednjoj konferenciji za medije.
Njegov kolega Fernando Santoš istakao je da Srbija ima veliki potencijal i kvalitet, kao i da zbog promene selektora očekuje nešto drugačiju postavku rivala u odnosu na meč u Lisabonu (1:1), ali ne previše.
"Hoćemo da pružimo kvalitet, potrudićemo se da budemo na visokom nivou. Srbija igra na svom terenu, to je prednost i ići će na pobedu, ali tri boda hoćemo i mi", izjavio je Santoš.
Utakmica B grupe kvalifikacija za EURO 2020 između Srbije i Portugalije igra se na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlovi" pred punim tribinama dočekuju Ronalda i Portugaliju

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2019

Fudbaleri Srbije večeras od 20.45 u jednom od odlučujućih mečeva u borbi za plasman na EURO 2020 dočekuju Portugaliju, pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Portugalci se igrali na "Marakani", "Orlovi" daleko od Evropskog prvenstva

Izvor: RTS, 07.Sep.2019

Srbija – Portugalija 2:4 (0:1). Debi selektora Ljubiše Tumbakovića ostaće upamćen po porazu od evropskih šampiona Portugalaca. Nije igra srpskog tima bila katastrofalna, ali je jasno da je daleko od nivoa na kojem su najbolje svetske i evropske selekcije. Naredni meč Srbija igra u utorak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.