“TO ĆE BITI PROBLEM ZA SVAKOGA, ČAK I ZA NOVAKA” Zverev rešen da napadne titulu na Vimbldonu, ali ima UPOZORENJE za Đokovića!

Izvor: 011vodič.com, 30.Jun.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“TO ĆE BITI PROBLEM ZA SVAKOGA, ČAK I ZA NOVAKA” Zverev rešen da napadne titulu na Vimbldonu, ali ima UPOZORENJE za Đokovića!

Foto: Yoan Valat / EPA; Aleksandar Zverev je spreman da napadne trofej Vimbldona, i to ne krije… Ipak, svestan je ko je najveća prepreka na trećem grend slemu sezone, iako je najviše oduševljen Rodžerom Federerom. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva! Naravno, Novak Đoković je prvi nosilac, a Nemac je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u intervjuu za “Dejli mejl” biranim rečima opisivao prvog i trećeg igrača sveta. Foto: Nic Bothma / EPA; Novak Đoković – Uh, taj meč u Londonu (protiv Novaka na završnom mastersu) je najveća titula u karijeri, ali se nadam da će se to promeniti za dve nedelje od sad. Izgubio sam tada od Novaka u grupi, ali sam se dobro spremio za finale, igrao agresivno. Da ne pričam kako sam se osećao kada sam u polufinalu savladao Federera – objasnio je Zverev. Istakao je da je rad sa trenerom i legendom, Ivanom Lendlom, nešto što ga podiže na poseban nivo tenisa. Foto: Tanjug/AP Aleksandar Zverev – On donosi mentalitet šampiona, uspeva da vas nauči kako na kom turniru da se ponašate i šta da radite. Kada dođem do polufinala i finala, on je jedini koji može da me pogura preko ivice – rekao je Aleksandar. Za kraj, pojasnio je zbog čega je Đoković broj jedan favorit za osvajanje Vimbldona. Foto: Neil Hall / EPA; Novak Đoković – Naravno da je favorit ovde, posebno na način na koji igra ove sezone. Rodžer je i dalje neverovatan, mislim da ljudi treba da shvate koliko je teško igrati kvalitetan tenis na travi, a koliko igrača mogu jako lako da uhvate dobru nedelju na “slemu” ovde. Serviraju jako, imaju po 50 vinera i prave iznenađenja, to će biti teško za svakog, čak i za Novaka – zaključio je Zverev koji u prvom kolu igra protiv Jiržija Veselog, trenutno 108. […] More
The post “TO ĆE BITI PROBLEM ZA SVAKOGA, ČAK I ZA NOVAKA” Zverev rešen da napadne titulu na Vimbldonu, ali ima UPOZORENJE za Đokovića! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO SE NEĆE SVIDETI MNOGIMA: Zverev NEMA DILEMU, Nemac ZNA ko osvaja Vimbldon (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2019

Rekao je sve što misli...Nemački teniser Aleksandar Zverev rekao je da je za njega prvi reket sveta, Novak Đoković, favorit za osvajanje ovogodišnjeg Vimbldona. Nemac je dodao da i sam želi osvajanje Gren slema, ali da je svestan koliko težak posao ga očekuje na travi u naredne dve nedelje...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.