Sud zabranio ljudima da zamišljaju gole grudi Kejt Midlton

Izvor: Njuz.net, 18.Sep.2012, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud zabranio ljudima da zamišljaju gole grudi Kejt Midlton

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Građani imaju 24 sata da nekako izbace iz glave slike golišave Kejt Midlton

PARIZ, 18. septembar 2012, (Njuz) – Francuski sud doneo je danas odluku da svi građani ove zemlje prestanu da zamišljaju golišave grudi britanske princeze Kejt Midlton,
saznaje Njuz.
Zabrana zamišljanja golih grudi vojvotkinje od Kembridža dok se sunča na odmoru, stupa na snagu odmah i svi građani imaju 24 časa da je “nekako >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << izbace iz glave”, a za buduće zamišljanje oblina britanske princeze biće prinuđeni da plate kaznu od 10.000 evra po danu maštanja.
Do ovakve odluke došlo je nakon žalbe kraljevske porodice da građani širom sveta, i pored zabrane daljeg objavljivanja fotografija Kejt Midlton u toplesu, još uvek imaju “svežu sliku ovog prizora u svom sećanju”, kao i da je iz dana u dan razmišljanjem o golišavoj princezi narušavaju ugled kraljevske porodice.
- Ako već morate da maštate o nekom nagom članu kraljevske porodice, neka to bude princ Hari – stoji u kratkom saopštenju koji je kraljevska porodica sinoć objavila.
Prema prvim nezvaničnim informacijama, sudovi širom Evrope tokom narednih dana doneće slične presude. Jedina osoba koja je do sada javno protestovala protiv ovoga je bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni koji je najavio da će tokom narednih 26 dana zamišljati Kejt Midlton u preko 50 poza.
Marko Dražić
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.