Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković nema milosti prema Crvenoj zvezdi!

Vladimir Stojković, golman Partizana, prvo je potkačio sudijske eksperte, a potom je i pecnu večitog rivala. Danima se posle derbija i pobede Partizana (2:0) vodi polemika da li je bio faul nad Stojkovićem, odnosno da li je gol Milunovića regularan ili ne.
Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Voždovac – Crvena zvezda je 1.65. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Kapiten crno-belih Vladimir Stojković složio se sa navijačima crno-belih da je “lenjivac i neradnik”, jer u duelu sa Crvenom zvezdom nije imao posla, pa se i sam našalio.
Dan pred meč u Ivanjici, TV Partizan je snimao emisiju “Partizan news 5”, pa se kamera zatekla kada su fudbaleri crno-belih užinali pred put. U jednom momentu neko od igrača za stolom je upitao Stojkovića da li je to opet ogladneo, ali čuvar mreže imao je spreman odgovor:
Ogladneo sam, a ništa nisam radio prethodnih dana. Eto, ogladneo sam, a baš nisam radio – ponovio je Stojković još jednom da bude jasno na čijim račun se našalio i namignuo u objektiv.


The post Stojković nema milosti prema Crvenoj zvezdi! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Apsurdna uloga Radojčića

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2019, 00:47

Radojčić svojim komentarom da je Stojković napravio faul nad Žanderom implicira i odluku Sudijske komisije o greški sudije Jovanovića, koja je danima polemika navijača i čelnika večitih rivala PREMA najnovijim tumačenjima pravila fudbalske igre golman više nije ničim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.